Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Mangold
- 15 g Mandeln
- 1000 g Wasser
- 80 g rote Linsen
- 2 Stängel Thymian, abgezupft
- ½ TL Salz
- 1 EL Ahornsirup
- 2 EL Apfelessig
- 3 EL Zitronensaft
- 4 TL Olivenöl
- 200 g Papaya
- 50 g Feta, zerbröselt
- 2 Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1650 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotkohl-Mango-Salat mit Koriander und Erdnüssen
10 Min
Kürbis-Taboulé
10 Min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1 godz.
Blumenkohl-"Taboulé"
10 Min
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50 min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 Min
Blumenkohl-Kichererbsen-Salat
40 Min
Quinoasalat mit Granatapfel und Kürbis
1 godz.
Lauwarmer Blumenkohl-Kürbis-Salat
35 Min
Winterlicher Quinoasalat
40 Min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35 Min
Fenchel-Orangen-Salat
10 Min