Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pudla
- 250 g Wasser
- 5 g Koriander, abgezupft
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken (2 cm)
- 15 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 200 g Kichererbsenmehl
- 1 TL Salz
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
Füllung und Fertigstellung
- 200 g Blattspinat, frisch
- 50 g Pflanzenöl
- ½ TL Kreuzkümmelsamen
- 50 g Zwiebel, geviertelt
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- ½ TL Chilipulver
- 1 Prise Muskat, gerieben
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Paneer, in Stücken, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 150 g Sahne
- ½ TL Salz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 987 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50 min
Parathas mit Blumenkohl gefüllt
45min
Gemüse-Tofu-Pastetchen mit Koriander-Joghurt-Sauce
1h 10 min
Fenchel-Pakora
30 λεπτ.
Gefüllte Parathas
1hod. 20min
Gemüse Biryani
50 min
Paneer
5h 30 min.
Paneer
6h 30 min.
Rote Bete Tikki
1hod.
Nadan Mutta (Eier Curry)
50 min
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30 λεπτ.
Palak Paneer
45min