Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Rotkohl, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Schalotten
- 100 g Crème fraîche
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Chiliflocken
- 1 EL Zitronensaft
- 2 Dosen Jackfruchtstücke, jung (à Abtropfgew. 280 g), abgetropft
- 150 g Ketchup
- 10 g Honig
- 1 TL Worcester-Sauce
- ½ TL Rauchsalz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Paprika de la Vera
- 700 g Wasser
- 4 Burgerbrötchen, groß (à 75 g), waagerecht halbiert
- 70 g Spinatblätter, frisch
- 80 g Paprika, gemischt, geröstet, aus dem Glas, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2154 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Vegane Rouladen mit Knödeln und Rotkohl
2h 20min
Bohnen-Burger (vegan)
1h 20min
Vegane Albóndigas
45 Min
Vegane Bratwurst
1h 20min
Süßkartoffel-Pancakes mit Chili-Salsa
40 min
Vegane Käferbohnen-Burger
1 godz. 45 min
Mediterrane BratVurst
1 godz. 30 min
Black Bean Pattie
30min
Blumenkohl-Spinat-Lasagne
1 godz. 45 min
Kartoffel-Mandel-Taler mit Bohnen und Tomatensauce
50min
Blumenkohl Buffalo Style
1 godz.
Knuspriger koreanischer Tofu
1h 20min