Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1250 g Wasser
- 1 ¼ TL Salz
- 200 g Grünkern
- 4 Eier, gewaschen
- 100 g Babyspinat, frisch
- 200 g Rote Bete, gegart (ca. 200 g), abgetropft
- 200 g Möhren, in Stücken
- 200 g Feta, zerkrümelt
- 300 g Joghurt, 3,5% Fett
- 2 TL Sambal Oelek
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten, und etwas mehr zum Garnieren
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Spritzer Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2039 kJ / 487 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsen-Gemüse-Bowl mit Halloumi
55 min
Rote-Bete-Salat mit Halloumi
15min
Linsensalat mit Camembert, Roter Bete und Weintrauben
1h 10min
Vietnamesische Bowl
1 godz. 15 min
Couscous-Bowl mit Spinat und Halloumi
30 min
Vegane Süßkartoffel-Bowl
1 godz.
Tofu-Gemüse-Bowl mit Couscous
35 min
Sattmacher-Salat mit Halloumi
50 min
Kartoffelsalat mit Kichererbsen und Spinat
1 godz.
Halloumi-Schnitten mit Rote-Bete-Salat
40 min
Vegane Pilz-Gemüse-Bowl
1 Std. 20 Min
Couscous-Tahin-Bowl
35 min