Compatibele versies
Vegetarischer Parmentier mit Auberginen-Linsen-Bolognese
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Auberginen-Linsen-Bolognese
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Möhren, in Stücken
- 60 g Olivenöl
- 100 g grüne Linsen, getrocknet
- 300 g Aubergine, in Würfeln (2 cm)
- 100 g Rotwein, trocken
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Kartoffelpüree und Fertigstellung
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, in Scheiben (5 mm)
- 300 g Milch
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 - 3 Prisen Muskat
- 50 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
-
2
EL Paniermehl
of 2 EL Gruyère Käse, gerieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1677 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 452 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsen-Moussaka
2 godz. 20 min
Linsen-Moussaka
2 Std. 30 Min
Spinat-Cannelloni
1 Std. 20 Min
Grünkern-Chili-Cheese-Kartoffeln
45min
Auberginenröllchen mit Paneer
50min
Falafeln mit Paprika-Tomaten-Gemüse
50min
Afrikanischer Erdnuss-Eintopf
50min
Veganer Shepherd's Pie
1 godz. 40 min
Vegetarische Quiche mit Spinat und Paprika
1 godz. 15 min
Vegetarische Linsen-Lasagne
1 godz. 30 min
Vegane Tomatensuppe mit Linsenbällchen
1h
Blumenkohl Tikka Masala
35 Min