Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 230 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 120 g Wasser
- 1 TL Salz
Pesto
- 40 g Pinienkerne
- 1 Knoblauchzehe
- 75 g Rucola
- 5 g Hefeflocken
- ¾ TL Zitronenschale, gerieben
- ¼ TL Salz
- 55 g Olivenöl
- 10 g Zitronensaft
- 1 - 2 TL Agavendicksaft
Belag und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g vegane Schmand-Alternative (z. B. Creme VEGA von Dr. Oetker®)
- 75 g Soja-Joghurtalternative natur
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- Öl zum Einfetten
- 200 g Cherry-Tomaten, halbiert oder in Scheiben
- 60 g Oliven, schwarz, entsteint, in Scheiben
- 100 g Zwiebeln, rot, in dünnen Ringen
- 4 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- 100 g Feta, vegan, zerkrümelt (z. B. von Violife®)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3155 kJ / 754 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 52 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1415 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Veganer Dürüm
30 Min
Teriyaki-Tempeh mit Reis und Gemüse
40min
Veganes Pilzgulasch mit Semmelknödeln
35 Min
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1 Std. 20 Min
Veganer Caesar Salat
40min
Linguine mit Basilikum-Petersilien-Pesto und veganem Mozzarella
3h 30min
Vegane Mac and Cheese
1 godz.
Vegane Kichererbsen-Gemüse-Tarte
1 Std. 10 Min
Vegane Lasagne
1 Std. 50 Min
Blumenkohl mit veganer Hollandaise und Knusperkartoffeln
1 godz.
Vegane Linsen-Lasagne
3h
Veganes "Butter Chicken"
50min