Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- 1 EL Olivenöl
- 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 150 g Cashewkerne, ungeröstet
- 180 g Wasser und mehr heißes Wasser zum Einweichen
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 15 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- 10 g Worcester-Sauce, vegan
- 2 TL Dijon-Senf
- 2 TL Limettensaft
- 400 g Römersalat
- 280 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 2 Avocados, reif, in Scheiben
- Baguette zum Servieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2036 kJ / 487 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 13.1 g
- Natrium
- 1063 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Veganes Zaziki mit Dampfgemüse
40min
Veganer Dürüm
30min
Vegane Süßkartoffel-Bowl
1h
Veganes Himbeer-Pistazien-Trifle
3h
Veganes Austernpilz-Schawarma
45min
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1h 20 min
Tofu-Reis
50min
Gegrillte Tempeh-Gemüse-Spieße mit Dip (vegan)
40min
Vegane Flammkuchen mit Rucola-Pesto
1 Std. 25 Min
Vegane Pilz-Gemüse-Bowl
1h 20 min
Linguine mit Basilikum-Petersilien-Pesto und veganem Mozzarella
3h 30min
Veganes "Thunfisch" Baguette
15min