Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 400 g gelbe Paprika, in Stücken
- 30 g Olivenöl
- 300 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 100 g Wasser
- 40 g Tomatenmark
- 20 g Zitronensaft
- 1 TL Paprika de la Vera
- 1 TL Kurkuma
- ½ TL Pfeffer
- 1 ¼ TL Salz
- 2 Avocados, halbiert
- 2 - 3 EL Tahin
- ½ Bund Koriander, gehackt
- 1 Fladenbrot, geviertelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2090 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 13.6 g
- Natrium
- 1093 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1 Std.
Vegane Burritos mit Koriander-Chutney
30min
Gemüse-Mandel-Crumble
7 Std.
Auberginen-Tomaten-Curry
30min
Pad Thai
40 Min
Tofu-Curry mit Gemüse
30min
Tofu-Gemüse-Bowl mit Couscous
35 Min
Vegane Pasta mit Erdnusssauce und Gemüse
30min
Veganes Austernpilz-Schawarma
45 Min
Tomaten-Spinat-Eintopf mit Halloumi und Zimt
50 Min
Nudel-Tofu-Bowl mit Spiegelei und Cashewsauce
35 Min
Tofu auf Tomaten-Spinat
45 Min