![Gefüllte Spinattortillas Gefüllte Spinattortillas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c3dc1f7df79d8264ff1b384ae1bebfd1/Derivates/cfd6dab3141937bef1149a19eca2b89ff1e92ae9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Babyspinat, frisch, zum Belegen
Teig
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 150 g Magerquark
- 410 g Wasser
- 85 g Olivenöl
- 10 g Schnittlauch, in feinen Röllchen
- ½ TL Senf
- 1 ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Babyspinat, frisch, in Stücken (2-3 cm)
- 375 g Mehl
- 1 TL Backpulver
Füllung
- 250 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken (3 cm)
- 200 g Zucchini, in Stücken (3 cm)
- 200 g Halloumi, in Stücken (1 cm)
- 3 Spritzer Zitronensaft
- ½ TL Salz
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Anbraten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2226 kJ / 532 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 1389 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1 Std.
Spinat-Waffel-Sandwiches
30 min
Kichererbsen-Taler mit Kräuterquark und Tomatensalat
30 min
Zucchini-Waffeln mit Feta-Creme
45 min
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1 Std.
Bunte Rotkohlnudeln
45 min
Blumenkohl-Couscous-Bowl mit Ponzu-Thunfisch und Wasabi-Mayo
20 min
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1 Std.
Orientalische Waffeln
30 min
Ziegenkäse-Pasta mit Avocado
25 min
Linsennudeln mit Spinat-Feta-Sauce
45 min
Kichererbsen-Kürbis-Puffer mit Feta und Quarkdip
30 min