Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Linsenbällchen
- 90 g Zwiebel, halbiert
- 50 g Mandeln
- 1 Bund Koriander, abgezupft
- 300 g Linsen, aus der Dose, abgetropft
- 50 g Tomatenmark
- 90 g Mehl
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin)
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Tomatensuppe und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- 50 g Rotwein, trocken
- 100 g Tomatenmark
- 800 g Tomaten, in Stücken
- 1 TL Zucker
- 1 gestr. TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL Basilikum, getrocknet
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 geh. TL Oregano, getrocknet
- 300 g Wasser
- 100 g Sahnealternative aus Soja
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1799 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 16.7 g
- Natrium
- 1134 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsenbraten mit Süßkartoffel-Sellerie-Püree und Brokkoli
1 godz.
Linsen-Kartoffel-Puffer mit Cashew-Dip (vegan)
45 min
Veganer Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Veganer Bohnen-Eintopf
13h 30min
Vegane Linsen-Lasagne
3 godz.
Vegane Kichererbsen-Gemüse-Tarte
1 Std. 10 Min
Vegane Lasagne
1 godz. 50 min
Veganes "Butter Chicken"
50 Min
Veganes Champignon-Masala
25 Min
Vegane Paprika-Rahmsauce
40 min
Vegane Lasagne-Suppe
1 godz.
Vegane Bolognese
50 Min