Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Süßkartoffel- und Rote-Bete-Chips
- 70 g Süßkartoffel, in dünnen Scheiben
- 70 g Rote Bete, in dünnen Scheiben
- Olivenöl zum Beträufeln
- Meersalzflocken zum Bestreuen
Suppe
- 30 g Schalotte, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 400 g Blumenkohlröschen
- 265 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- 1 TL Salz
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 600 g Wasser
- 1 Prise weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 EL Kerne, gemischt, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1460 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 10.8 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sahne-Grießpudding
20 min
Brokkolicremesuppe
35 min
Red-Goddess-Salad mit Orangen-Joghurtdressing
30 min
Bunter Salat mit Miso-Tahin-Dressing
40 min
Staudensellerie-Parmesan-Salat
40 min
Rosenkohlcremesuppe
45 min
Rotkohlcremesuppe
40 min
Süßkartoffel-Selleriecremesuppe
35 min
Geröstete Möhrensuppe mit Petersilienpesto
1 godz.
Rote-Bete-Suppe mit überbackenem Baguette
50 min
Wassermelone am Stiel
1 godz.
Limetten-Maissuppe
40 min