![Kürbisrisotto mit Spinat und Pecannüssen Kürbisrisotto mit Spinat und Pecannüssen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3c75a49d06753efc35662ff5f3ba634c/Derivates/0a28023773d082eaa00a1f22386bc878cc3d23e0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Risottoreis (z. B. Arborio, 14-15 Minuten Garzeit)
- 150 g Weißwein, trocken, vegan
- 700 g Wasser
- 1 TL Paprika edelsüß
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l), vegan - 50 g Pecannüsse, grob gehackt
- 30 g Margarine, vegan
- 2 TL Hefeflocken
- 3 Prisen Pfeffer
- 75 g Babyspinat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1902 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 79 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegane Pasta mit Erdnusssauce und Gemüse
30 min
Kürbis-Omelette mit Kefir-Kräuter-Sauce und Granatapfel
40 Min
Spinat-Walnuss-Risotto
35 min
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1 Std.
Kürbis-Pilz-Ragout
40 Min
Süßkartoffel-Rhabarber-Curry
30 min
Veganer Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Mais-Polenta-Puffer mit Joghurtsauce
1 Std.
Süßkartoffel-Reis-Topf
30 min
Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf
20 Min
Grünes Risotto
35 min
Veganes Süßkartoffel-Grünkern-Chili
30 min