Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 320 g Risottoreis (z. B. Arborio, 14-15 Min. Garzeit)
- 780 g Wasser
-
1 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 100 g Walnusshälften, grob gehackt
- 150 g Babyspinat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2315 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 906 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 min.
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
45 min
Zucchini-Halloumi-Plätzchen
1h
Gnocchi mit grünem Spargel und Zitronenrahm
35 min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 min
Grünes Spargel-Risotto
45 min
Pasta mit Gorgonzola-Kürbis-Sauce
30 min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30 min
Grünes Risotto
35 min
One-Pot-Pasta mit Grünkohl-Gorgonzola-Sauce
30 min
Kürbisrisotto mit Spinat und Pecannüssen
35 min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 min