![Zucchini-Kartoffel-Parmigiana Zucchini-Kartoffel-Parmigiana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9a2d83d4dbe70262c7b3afb2a741df9b/Derivates/bfc63c331ef036c915176028c45715e0f268413b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Zucchini
- 500 g Kartoffeln (Ø 5 cm)
- 100 g Parmesan
- 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 60 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 3 Knoblauchzehen
- 80 g Roggenbrot, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, geviertelt
- 500 g passierte Tomaten
- 170 g Wasser
- 1 TL Zucker
- ¼ - ½ TL Chiliflocken, getrocknet, nach Geschmack
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 10 g Basilikum, abgezupft
- 125 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1580 kJ / 378 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 963 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Feta-Lasagne
1 Std. 15 Min
Lasagne mit Auberginen-Bolognese
1h 40min
Vegetarischer Parmentier mit Auberginen-Linsen-Bolognese
1h 40min
Hackfleischtopf mit Porree und Auberginen
40 Min
Linsen-Moussaka
2 Std. 30 Min
Gefüllte Auberginen
50 min
Mini-Mozzarella-Cannelloni
1 Std.
Gelbe Paprikacremesuppe
25 Min
Spargel-Nuss-Pasta
45 Min
Makkaroni mit Paprika-Frischkäse-Sauce
25 Min
Falafeln mit Paprika-Tomaten-Gemüse
50 min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30 Min