Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 150 g Mascarpone
- 700 g Wasser
-
1 ¼
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ¼ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 ½ TL Zitronenschale, Bio, fein abgerieben
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 300 g Risottoreis
- 50 g Weißwein
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 250 g Rote Bete, vorgegart, vakuumiert, in kleinen Würfeln
- 120 g Feta, zerkrümelt
- 2 TL Schwarzkümmel-Samen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2520 kJ / 602 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 Min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 Min
Grünkohlrisotto
40 Min
Risotto mit Zucchini
40 Min
Risotto mit Zucchini
50 Min
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40 Min
Fenchel-Risotto
40 Min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35 min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50 Min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 min
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35 min