Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Maronen, gegart, geschält
- 1 Schalotte
- 40 g Butter, in Stücken
- 10 g Walnussöl
- 320 g Risottoreis
- 60 g Weißwein, trocken
- 820 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2405 kJ / 574 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maronencremesuppe
30min
Lachs mit Zitronenrisotto
40min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Bärlauch-Risotto
35 min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50 min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40min
Kürbisrisotto
55min
Risotto mit Zucchini
40min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45 min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 min
G´schwindes Kürbisrisotto
25min