Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Rote Bete, in Stücken
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 350 g Rotkohl, in Streifen
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 20 g Kürbiskernöl
- 20 g Honig, flüssig
- 60 g Rotweinessig
- 2 TL Kümmelsamen
- 1 ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 250 g Brötchen, vom Vortag, in Stücken
- 250 g Bergkäse, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 10 Stängel Petersilie, abgezupft
- 70 g Butter
- 150 g Milch
- 3 Eier (Kl. M)
- 1 Prise Majoran, getrocknet
- 2 Prisen Muskat
- 500 g Wasser
- 30 g Kürbiskerne
- 20 Salbeiblätter
- 3 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3748 kJ / 895 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 57 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tassenknödel mit Tomaten-Pfifferling-Ragout
1 Std.
Kaspressknödel mit Blattsalat
1h 40 min
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
50 Min
Kas-Press-Knödel
45 Min
Käseknödel mit lauwarmem Gemüsesalat
2 Std. 10 Min
Spinatknödel auf Tomatenragout
1 Std.
Lauwarmer Rote-Bete-Salat mit Halloumi
1 Std.
Crêpes mit Mangoldfüllung
1 Std.
Polenta-Möhren-Ecken mit Rahm-Kräuterseitlingen
55 min
Kürbis-Sauerkraut mit Semmelknödeln
1 Std. 10 Min
Brezelgugelhupf
1 Std. 10 Min
Kürbis-Serviettenknödel mit Pilz-Spinat-Rahm
45 Min