Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Pck. Blätterteig, in Rollen (à 275 g)
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Blattspinat, TK aufgetaut und ausgedrückt (siehe Tipp)
- 3 Prisen Muskat
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 200 g Gorgonzola, in Stücken
- 200 g Frischkäse
- 3 Eier, davon 1 Ei getrennt
- 50 g Sahne
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3017 kJ / 721 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1h
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50min
Ricotta-Tarte mit bunten Tomaten
2 Std.
Paprika-Oliven-Tortilla
1u. 20min
Parmesan-Tarte mit roher Tomatensauce
1h 30 min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1h
Quiche mit Kräuterseitlingen
1h 45 min.
Venezianischer Zwiebelkuchen
1h 10min
Tarte provençale
1h 40 min
Französische Zucchini-Tarte
2 Std.
Bunte Paradeiser-Quiche
1h 30 min