Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 250 g Risottoreis
- 150 g Weißwein
- 700 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 1 Birne (200 g), in Würfeln (1 cm)
- 150 g Gorgonzola, in Stücken
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Butter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2614 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40min
Risotto mit Birnen
55min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50 Min
Maronenrisotto
30 min
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40min
Vier-Käse-Risotto mit karamellisierten Walnuss-Birnen
35min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45 min
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30 min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35min