Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gebackene Tomaten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 TL brauner Zucker
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 6 Zweige Thymian, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 50 g Olivenöl
- 400 g Cherry-Tomaten, halbiert
Walnuss-Risotto und Fertigstellung
- 80 g Walnusshälften
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis, z. B. Carnaroli oder Arborio (12-15 Minuten Garzeit)
- 800 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan
of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l), vegan - ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2767 kJ / 661 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rucola-Risotto
35 Min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35 Min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50 Min
Avocado-Pesto zu Orecchiette
35 Min
Lauwarme Pasta mit Erbsen in Joghurt-Feta-Sauce
30 Min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 Min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45 Min
Rucola-Feta-Risotto
40 Min
Zitronen-Ziti mit Mascarpone
1 Std.
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 Min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 Min
Walnuss-Ricotta-Pesto
10min