Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Auberginen (à 350 g), in Würfeln (2 cm)
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 8 Prisen Pfeffer
- 3 EL Olivenöl
- Wasser zum Kochen
- 8 Stängel Petersilie, glatt, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen, klein
- 400 g Muschelnudeln
- 800 g Cherry-Tomaten, aus der Dose (2 Dosen à 400 g)
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 - 2 Prisen Zucker
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 4 EL Oliven, schwarz, entsteint
- 200 g Ricotta
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2536 kJ / 606 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Ratatouille-Pasta
40min
Auberginen-Tomaten-Pasta
45 Min
Pasta mit sizilianischer Sauce
55min
Auberginen-Bolognese zu Nudeln
35 Min
Auberginen-Linsen-Pasta
45 Min
Auberginen-Auflauf mit Tomaten-Sugo
1 Std. 50 Min
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1 godz. 25 min
Sommergemüse-Ragout mit Feta-Päckchen
40min
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1 Std. 10 Min
Avocado-Pesto zu Orecchiette
35 Min
Aubergine-Parmaggiana
1 Std. 10 Min
Melanzane alla Parmigiana
1 Std. 10 Min