Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Walnusshälften
- 4 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft (ca. 40 g)
- 25 g Zitronensaft
- 50 g Öl
- 20 g Wasser
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Süßkartoffel, in Würfeln (1-2 cm)
- 1 Avocado, klein, reif
- 80 g Feta
- 80 g Cherry-Tomaten
- 50 g Babyspinat
- 125 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3737 kJ / 894 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 73 g
- Vezels
- 10.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40min
Spinatsalat mit Aprikosendressing und Halloumi
15min
Sattmacher-Salat mit Halloumi
50 min
Lauwarmer Quinoa-Erdbeer-Salat mit Hähnchen
50 min
Erdbeer-Caprese mit Pistazienpesto
30min
Süßkartoffel-Hähnchen-Salat mit Radicchio
45 min
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1u.
Kartoffel-Spinat-Salat mit getrockneten Tomaten
40min
Kartoffelsalat mit Kichererbsen und Spinat
1u.
Nudelsalat mit Feigen und Ziegenfrischkäse
45 min
Süßkartoffel-Feldsalat mit Sesam-Ziegen-Camembert
40min
Bowl mit Mango-Reis, Avocado und karamellisierten Bananen
40min