Apparaten en Accessoires
Vegane Mandel-Pasta mit Spinat
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Wasser1500 g
-
Salz1 ¾ TL
-
Mandeln, gehobelt40 g
-
Olivenöl15 g
-
Dinkelnudeln (siehe Tipp)400 g
-
Zwiebel halbiert60 g
-
Knoblauchzehe1
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft4
-
Babyspinat200 g
-
Mandelmus60 g
-
Pfeffer¼ TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
20 g
Calorieën
2490 kJ /
597 kcal
Vetten
23 g
Vezels
9.2 g
Koolhydraten
74 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Vegane Albóndigas
45min
Vegane Lasagne
1u. 50min
Vegane Bolognese
50min
Vegane Burritos mit Koriander-Chutney
30min
Veganes "Butter Chicken"
50min
Vegane Chocolate Chip Cookies
40min
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
35min
Vegane Linsen-Lasagne
3u.
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40min
Veganes Champignon-Masala
25min
Vegane Mac and Cheese
1u.
Tofu-Bolognese
40min