![Tomaten-Spinat-Curry mit Kichererbsen Tomaten-Spinat-Curry mit Kichererbsen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ce9830e5-e9a1-447e-a5c3-39216e7010d6/Derivates/116d20fe-4021-4f69-ad43-1bda625978a8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 5 g Öl
- 400 g Cherry-Tomaten, davon 100 g halbiert
- 50 g Wasser und mehr zum Kochen
- 1 TL Salz und mehr zum Kochen
- 100 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- 100 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- 20 g Frühlingszwiebeln, in Ringen
- 1 TL Ingwer, gemahlen
- 1 geh. TL rote Currypaste
- 140 g Basmati-Reis
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1688 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1 Std.
Auberginen-Tomaten-Curry
30 min
Nudeln mit Tempeh und getrockneten Tomaten
30 min
Kartoffel-Curry
30 min
Risoni-Gemüse-Topf mit Avocado
30 min
Veganes Paprika-Gulasch
45 Min
Süßkartoffel-Reis-Topf
30 min
Tofu-Gemüse-Bowl mit Couscous
35 min
Reis mit Wokgemüse und Erdnuss-Sauce
30 min
Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf
20 Min
Veganes Süßkartoffel-Grünkern-Chili
30 min
Asia-Nudeln mit Gemüse
25 Min