Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 25 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 250 g Brokkoliröschen
- 250 g Risottoreis
- 700 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 - 2 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 3 EL Olivenöl
- 250 g Zucchini, klein, in Scheiben (2 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2133 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 1077 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50 Min
Risotto mit Zucchini
40 Min
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30min
Möhrenrisotto mit Bratwurstkugeln
40 Min
Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf
20 Min
Pasta Verde - Orecchiette mit cremiger Erbsen-Sauce
30min
Möhren-Kohlrabi-Risotto
25 Min
Kürbisrisotto mit Spinat und Pecannüssen
35 Min
Spinat-Walnuss-Risotto
35 Min
Curry-Möhren-Risotto
50 Min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30min
Süßkartoffel-Reis-Topf
30min