Avocado-Pesto zu Orecchiette
TM5 TM31

Avocado-Pesto zu Orecchiette

4.4 (700 beoordelingen)

Ingrediënten

  • Wasser zum Nudelnkochen
  • Salz zum Nudelkochen
  • 500 g Orecchiette
  • 5 Stängel Minze, abgezupft
  • 1 - 2 Knoblauchzehen, nach Geschmack
  • 1 rote Chilischote, frisch, klein, entkernt
  • 50 g Mandeln
  • 50 g Parmesan, in Stücken
  • 1 Avocado, nicht zu weich (Fruchtfleisch ca. 220 g)
  • 40 g Zitronensaft
  • 50 g Olivenöl
  • ½ TL Pfeffer

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
3426 kJ / 818 kcal
Eiwitten
23 g
Koolhydraten
89 g
Vetten
38 g
Vezels
11.7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten