Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis (z. B. Arborio, 14-15 Min. Garzeit)
- 780 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Bestreuen
- 30 g Pinienkerne
- 200 g Babyspinat
- 200 g Ziegenfrischkäse, z.B. kleine Taler
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2106 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Walnuss-Risotto
35min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 Min
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30 λεπτ.
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 Min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45min
Risotto mit Zucchini
40 Min
Risotto mit Zucchini
50 λεπτ.
Kürbisrisotto
55 min
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40 Min
Rucola-Feta-Risotto
40 Min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50 λεπτ.