Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis (z. B. Arborio, 14-15 Min. Garzeit)
- 780 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Bestreuen
- 30 g Pinienkerne
- 200 g Babyspinat
- 200 g Ziegenfrischkäse, z.B. kleine Taler
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2106 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trüffelrisotto
45 Min
Rucola-Risotto
35 min
Bärlauch-Risotto
35 min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 Min
Kürbisrisotto
55 Min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40 Min
Risotto mit Zucchini
40 Min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45 Min
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30 min
Risotto mit Steinpilzen
50 min
Spinat-Walnuss-Risotto
35 min