Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g Blumenkohl, in Röschen (3 cm)
- 20 g Olivenöl
- 2 Zwiebeln (120-150 g), halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, nach Geschmack
-
1
rote Chilischote, frisch, halbiert, nach Wunsch entkernt
of ¼ TL Chili, gemahlen - 2 TL Kreuzkümmelsamen
- 3 TL Curry
- 600 g Süßkartoffeln, in Würfeln (3 cm)
- 60 g Tomatenmark
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 200 g Blattspinat, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1212 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kichererbsen-Curry mit Brokkolireis
10 Std.
Zucchinibowl mit Tofu
40min
Karibisches Curry
45min
Kokos-Linsen-Pasta mit Mango
35 dk
Quinoa-Süßkartoffel-Risotto mit Kohlsprossen
1sa 15 dk
Kürbis-Korma
1sa
Kürbis-Möhren-Gratin
50min
Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen
30min
One-Pot-Bulgur mit Kürbis
30min
Kurkuma-Linsen-Curry mit Udonnudeln
35 dk
Auberginen-Linsen-Curry
30min
Süßkartoffel-Kichererbsen-Eintopf
45min