Kichererbsencurry
TM6 TM5

Kichererbsencurry

4.5 (734 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g Schalotten
  • 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
  • 1 Knoblauchzehe
  • 20 g Olivenöl
  • 10 g Butter
  • 1 TL Kreuzkümmelsamen
  • 1 Prise Zimt
  • 1 TL Salz
  • 1 Prise Pfeffer
  • 2 TL brauner Zucker
  • 1 ½ EL Curry
  • ½ TL Kurkuma
  • 1 Dose geschälte Tomaten (400 g)
  • 200 g Wasser
  • 1 Dose Kichererbsen (800 g), abgetropft
  • 12 Stängel Koriander, abgezupft

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1208 kJ / 289 kcal
Eiwitten
11 g
Koolhydraten
31 g
Vetten
11 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten