Apparaten en Accessoires
Linsen-Spinat-Curry
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Möhren in Stücken400 g
-
Zwiebeln halbiert150 g
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben20 g
-
rote Chilischote, frisch1
-
Knoblauchzehe1
-
Öl2 EL
-
Butter1 EL
-
Curry fruchtig3 TL
-
gelbe Linsen, getrocknet200 g
-
Gemüsefond650 g
-
Babyspinat, frisch200 g
-
Sahnejoghurt200 g
-
Limette Bio, 1 EL Schale fein abgerieben, 1 EL Saft ausgepresst1
-
Salz1 TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
17 g
Calorieën
1565 kJ /
373 kcal
Vetten
15 g
Koolhydraten
34 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN - Sonderheft 3/2017
81 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Dhal
40min
Kichererbsencurry
45min
Curry von Wurzelgemüsen
1u.
Auberginen-Linsen-Curry
30min
Kürbis-Korma
1u.
Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen
30min
Kokosnuss Dhal
25min
Orientalischer Linseneintopf
35min
Blumenkohl Tikka Masala
35min
Ingwer-Linsensuppe mit Kokosmilch
40min
Kichererbsencurry
40min
Kichererbsen-Kokos-Curry
45min