Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 200 g Tofu, fest, natur, abgetropft
- 30 g Olivenöl
- 25 g Sojasauce, dunkel
- 600 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, gewürfelt (ca. 1,5 cm)
- 300 g Wasser
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 70 g Tomatenmark
- 2 TL Salz
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 gestr. TL Zucker
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin)
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 250 g rote Paprika, gewürfelt (ca. 2 cm)
- 20 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), vegan, in Stücken
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 255 g), abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1785 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 13.4 g
Alternatieve recepten
Tofu-Bolognese
40 Min
Veganes Champignon-Masala
25min
Soja-Bolognese
40 Min
Linsen mit Tiroler Knödeln (vegan)
1h 15 min
Vegetarisches Chili
1 Std. 5 Min
Bohnen-Burger (vegan)
1h 20min
Erdäpfelgulasch (vegan)
1 Std. 10 Min
Paprika mit Tofu-Reis-Füllung und Tomatensauce
1 Std. 45 Min
Chili con Soja
45 Min
Chili sin Carne
25 Std. 20 Min
Soja-Gulasch mit Serviettenknödel
1h 25min
Veganes Wiener Saftgulasch
1 Std.