Apparaten en Accessoires
Bohnen-Burger (vegan)
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 20min
4 Portionen
Ingrediënten
-
glatte Petersilie abgezupft6 Stängel
-
Knoblauchzehen2
-
rote Zwiebeln halbiert120 g
-
Haferflocken, zart50 g
-
Kidneybohnen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft1 Dose
-
Sambal Oelek½ - 1 TL
-
Senf, mittelscharf2 TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Öl zum Braten
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
755 kJ /
180 kcal
Vetten
5 g
Vezels
8.1 g
Koolhydraten
20 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Veggi-Bohnen-Burger
1u. 10min
Bohnen-Feta-Burger
1u. 40min
Vegane Käferbohnen-Burger
1u. 45min
Kichererbsen-Patties
30min
Black Bean Pattie
30min
Vegane Albóndigas
45min
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50min
Chili con Soja
45min
Soja-Gulasch mit Serviettenknödel
1u. 25min
Tofu-Bolognese
40min
Grünkern-Frikadellen
50min
Vegetarische Linsen-Lasagne
1u. 30min