Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Knoblauchzehe
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- 80 g Olivenöl
- 400 g stückige Tomaten, konserviert
- 2 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 20 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- 15 Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 15 Oliven, grün, entsteint, halbiert
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1459 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce all'amatriciana
20 λεπτ.
Tomaten-Kapern-Pasta
35min
Tomatensugo all'arrabbiata
30 λεπτ.
Pasta alla Putanesca
45min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1ωρ.
Sauce all'Arrabiata
25 λεπτ.
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20 λεπτ.
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30 λεπτ.
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40 Min
Shrimp Creole
40 Min
Aubergine-Parmaggiana
1ωρ. 10 λεπτ.
Melanzane alla Parmigiana
1ωρ. 10 λεπτ.