Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 140 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 4 Eier
- 10 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 100 g Bergkäse, in Stücken
- 1 Schalotte, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 150 g gekochter Schinken
- 250 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt (siehe Tipp)
- 150 g Milch
- 100 g Sahne
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 80 g Cherry-Tomaten, bunt, halbiert
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1730 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten-Ricotta-Quiche mit Spinat
1h 30min
Quiche mit Kartoffeln und Lachs
1h 50 min
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1h 45min
Spargelquiche
1h 15 min
Brokkoli-Lachs-Quiche
1h 35 min
Zucchini-Ricotta-Quiche mit Mandelblättchen
1h 20 min
Vegetarische Quiche mit Spinat und Paprika
1h 15 min
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1h 15 min
Lachs-Spinat-Quiche
1h 10min
Französische Zucchini-Tarte
2h
Kürbis-Tarte
2h 35 min
Mediterrane Gemüsequiche
1h 20 min