Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 100 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mehl
- 1 TL Salz
- 50 g Wasser, kalt
- 1 TL Weißweinessig
Belag und Fertigstellung
- 1 Zucchini, dünn (Ø ca. 4 cm, ca. 200 g)
- 1 TL Salz
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 4 - 5 Stängel Basilikum, abgezupft
- 4 - 5 Stängel Minze, abgezupft
- 250 g Ricotta
- 3 Eier
- 200 g Crème fraîche
- 3 TL Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g gehobelte Mandeln
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1500 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 752 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Feta-Lasagne
1 godz. 15 min
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50 min
Tomaten-Ricotta-Quiche mit Spinat
1 godz. 30 min
Gefüllte Auberginen
50 min
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1 godz. 15 min
Garnelen-Knoblauch-Tarte
1h 45min
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1 godz. 15 min
Ricotta-Tarte mit bunten Tomaten
2 Std.
Französische Zucchini-Tarte
2 Std.
Spargel-Zwiebelkuchen
1 Std. 10 Min
Quiche mit Schinken und Spinat
1 godz. 20 min
Mediterrane Gemüsequiche
1 godz. 20 min