![Nussbraten mit würziger Tomatencreme Nussbraten mit würziger Tomatencreme](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/63288da743137ea426f867f79e6e1ca7/Derivates/d50fa8e5b0f19699d986a592062c449841986715.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nussbraten
- 300 g Nüsse, gemischt
- Butter zum Einfetten
- Mehl zum Ausstäuben
- 2 Knoblauchzehen
- 60 g Schalotten
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 4 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 4 Stängel Thymian, abgezupft
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 130 g Parmesan, in Stücken
- 4 Eier
- 200 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 2 ½ TL Senf, mittelscharf
- 3 Spritzer Tabasco
- 50 g Sonnenblumenkerne
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Tomatencreme
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Schalotte
- 20 g Olivenöl
- 40 g Tomatenmark
- 15 g Balsamico, dunkel
- 600 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Lorbeerblatt
- ¾ TL Chinesisches Fünf-Gewürze-Pulver
- 100 g Schmand
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2484 kJ / 594 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 1328 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1 Std. 20 Min
Zwiebel-Hefe-Taler
1h 50 min
Mandelbraten mit Frühlingssalat und Kräuterquark
2 Std. 15 Min
Indischer Gemüsereis
1 godz.
Gemüsetarte
1 godz.
Couscous-Strudel mit Röstgemüse und Minz-Granatapfel-Dressing
1 Std. 30 Min
Kräuterkuchen
2 Std.
Linsenbraten mit Süßkartoffel-Sellerie-Püree und Brokkoli
1 godz.
Blumenkohl-Korma
40 min
Spargel-Korma
45 min
Kartoffel-Curry
30 min
Veganes Süßkartoffel-Grünkern-Chili
30 min