Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 30 g Butter, in Stücken
- 250 g rote Linsen, getrocknet
- 450 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 60 g Haferflocken, zart
- 120 g Mehl
- 1 Ei
- 100 g Porree, in dünnen, geviertelten Ringen
- 1 - 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Senf
- 50 - 60 g Paniermehl
- Butterschmalz zum Braten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 694 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 284 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kichererbsen-Taler mit Kräuterquark und Tomatensalat
30min
Winterpuffer
40 Min
Couscous-Bällchen mit Süßkartoffel-Tahin-Creme
1h 25min
Möhren-Linsen-Bratlinge mit orientalischem Pesto
35 min
Gegrillter Porree mit Käse-Füllung
50 Min
Gemüsetarte
1 Std.
Linsen-Kartoffel-Puffer mit Cashew-Dip (vegan)
45 Min
Blumenkohl-Wings
45 Min
Falafeln mit Paprika-Tomaten-Gemüse
50 Min
Grünkern-Brot-Frikadellen
1 Std. 10 Min
Zwiebel-Hefe-Taler
1h 50min
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1 Std.