Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Haselnusskerne
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 30 g glatte Petersilie, abgezupft
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 60 g Öl
- 740 g Wasser
- 2 TL Salz
- 50 g Schalotten
- 30 g Butter
- 320 g Risottoreis
- 350 g Schwarzwurzeln, geschält, in Stücken (ca. 3 cm), siehe Tipp
- 60 g Weißwein
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3223 kJ / 770 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 87 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 1471 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosenkohl-Tortellini-Auflauf
1ωρ.
Kabeljau mit Bärlauchkruste
45min
Fisch-Sticks mit Chili-Aioli
1ωρ. 20 λεπτ.
Veggie-Braten mit Ei
1 godz. 45 min
Schwarzwurzel-Kartoffel-Ragout mit Salsiccia
1ωρ. 10 λεπτ.
Spargel-Korma
45min
Lachs mit Erdbeertopping
30 λεπτ.
Spinatpastete mit Ei
2 godz. 30 min
Maronen-Kokos-Suppe
40 Min
Schnelle Fenchelquiche
40 Min
Mairübchen-Möhren-Lasagne
2u. 15min
Spätzle mit Spargel-Bärlauch-Rahmsauce
45min