Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Haselnüsse
- 20 g Öl
- 250 g Fenchel in Streifen (5 mm), Fenchelgrün zur Seite gelegt
- 15 g Honig
- 100 g Cherry-Tomaten
- ½ Avocado (ca. 120 g)
- 150 g Radicchio
- 25 g Zitronensaft
- 25 g Wasser
- 1 ½ TL Erythrit
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL Senf
- 15 g Parmesan, gehobelt, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1701 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1ωρ.
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40 Min
Fenchel-Apfel-Salat
10 λεπτ.
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15 λεπτ.
Fenchel-Paprika-Salat mit Haselnuss-Dressing
30 λεπτ.
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25 λεπτ.
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1ωρ.
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50 λεπτ.
Herbstsalat mit Rote-Rüben-Dressing
30 λεπτ.
Rote-Bete-Salat mit Granatapfelkernen
25 λεπτ.
Fenchel-Orangen-Salat
10 λεπτ.
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 λεπτ.