Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Haselnüsse
- 20 g Öl
- 250 g Fenchel in Streifen (5 mm), Fenchelgrün zur Seite gelegt
- 15 g Honig
- 100 g Cherry-Tomaten
- ½ Avocado (ca. 120 g)
- 150 g Radicchio
- 25 g Zitronensaft
- 25 g Wasser
- 1 ½ TL Erythrit
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL Senf
- 15 g Parmesan, gehobelt, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1701 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Papaya-Linsen-Salat
25 Min
Rote-Bete-Salat mit Granatapfelkernen
25 Min
Spargelsalat
20 Min
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25 Min
Fenchel-Apfel-Salat
10 Min
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50 min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 Min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50 min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15min
Fenchel-Orangen-Salat
10 Min
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1 Std.
Rote-Bete-Salat mit Halloumi
15min