Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salat
- 400 g Drillinge, längs geviertelt
- 400 g Paprika, in Stücken (ca. 3 cm)
- 20 g Olivenöl
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 1 TL Curry
- 1 TL Paprika de la Vera
- 2 TL Salz
- 150 g Gurke
- 150 g Radieschen
- 700 g Wasser
- 100 g grüne Linsen, getrocknet
- 4 Eier, gewaschen
Miso-Tahin-Dressing
- 1 Knoblauchzehe
- 5 g Petersilie, abgezupft
- 40 g Tahin
- 30 g Miso-Paste
- 10 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 15 g Sesamöl, geröstet
- 50 g Wasser
- 2 - 3 Prisen Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- 100 g Blattspinat, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2759 kJ / 659 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 33.4 g
- Natrium
- 1686 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kunterbunte Lunch-Gläser
40min
Rosenkohl vom Blech mit Tahin-Quark
40min
Lauwarmer Rotkohl-Quinoa-Salat
30 Min
Vietnamesischer Nudelsalat
40min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50 Min
Thai-Salat mit Erdnussdressing
30 Min
Gegrillte Tempeh-Gemüse-Spieße mit Dip (vegan)
40min
Süßkartoffel-Feldsalat mit Sesam-Ziegen-Camembert
40min
Vegane Pilz-Gemüse-Bowl
1h 20min
Gedämpfter Pak Choi mit Knoblauch-Ingwer-Sauce und Basmati-Reis
40min
Miso-Bowl
35 Min
Veganer Glasnudelsalat
25 Min