Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mayonnaise
- 300 g Öl
- 50 g getrocknete Aprikosen, entsteint
- 5 Stängel Minze, abgezupft
- 1 Ei
- 15 g Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¾ TL Senf
- 30 g Tahin
- 1 TL Curry
- ¼ TL Zimt
- ¼ TL Kreuzkümmel (Cumin)
Kartoffeln und Fertigstellung
- 700 g Wasser
- 1 ¾ TL Salz
- 200 g grüne Bohnen, halbiert
- 800 g Kartoffeln, festkochend, mit Schale, möglichst gleich groß
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 150 g Pistazien, gesalzen, geschält, geröstet (siehe Tipp)
- 2 EL Schwarzkümmel-Samen
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3439 kJ / 822 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 67 g
- Vezels
- 7.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotkohl-Bulgur-Salat
35 min
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30 Min
Tabouleh
15 λεπτ.
Hummus-Platte Greek Style
25 Min
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40 min
Freekeh-Salat mit Datteln und Nüssen
50 min
Bulgursalat - Kısır
1 Std.
Dicke Bohnen-Minz-Dip
50 min
Bulgur-Auflauf
1h 20min
Orient-Kartoffelsalat
1h 20min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 Std.
Persisches Pilaw mit Masala-Joghurt
30 Min