Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Gurke, Enden abgeschnitten
- 250 g Möhren
- 120 g rote Zwiebeln, halbiert
- 400 g Chinakohl, Strunk entfernt, in Spalten
- 60 g Frühlingszwiebeln, der grüne Teil entfernt
- 350 g Vermicelli Glasnudeln
- Wasser, kochend, zum Einweichen
- 2 Knoblauchzehen
- 9 Stängel Koriander, abgezupft
- ¼ - ½ rote Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt, in Ringen
- 10 g Fischsauce
- 50 g Sojasauce
- 40 g Wasser
- 50 g Reisessig
- 10 g Sesamöl, geröstet
- 1 EL Zucker
- 100 g Bambussprossen, frisch
- 2 Stängel Minze, abgezupft
- 2 EL Erdnüsse, geröstet, gesalzen, grob gehackt, zum Garnieren
- 1 Limette, in Spalten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1919 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 574 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grünes Thai-Curry
40 min
Kokossuppe mit Pak Choi
25 min
Thailändischer Papaya-Salat
30 min
Vietnamesischer Nudelsalat
40 min
Orientalischer Blumenkohlsalat
1 Std.
Pad Thai
40 min
Feurige Ingwer-Limettensuppe mit Räuchertofu
30 min
Thai-Glasnudelsalat
30 min
Tom-Yum-Tofu-Suppe
40 min
Vegane Asia-Bowl
30 min
Ayurvedische Tomatensuppe
30 min
Asiatische Hühnersuppe
1 Std.