Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Rote Bete, gegart, in Stücken
- 80 g Radieschen
- 100 g Puylinsen, getrocknet, unter kaltem Wasser abgespült und abgetropft
- 770 g Wasser
- 2 TL Salz
- 100 g Trauben, kernlos, hell oder dunkel
- 50 g Feldsalat
- 120 g Camembert, light (13% Fett)
- 20 g Rotweinessig
- 30 g Wild-Preiselbeeren, aus dem Glas
- 10 g Olivenöl
- ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1776 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 12.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgursalat mit Granatapfelkernen und Feta
50 dk
Omelette-Wraps mit Lachs-Erbsen-Creme
40 min
Pesto-Gemüse-Salat
20 min
Thai-Gemüse mit Sesam-Hackbällchen
40 min
Ananas-Sauerkraut-Salat mit Cashews
25 Min
Blumenkohl-Kichererbsen-Salat
40 min
Detox-Salat
10 Min
Reissalat mit Lachs und Pak Choi
45 Min
Gnocchi-Fenchel-Gemüse mit Gorgonzolasauce
30 Min
Feta-Spinat mit Spiegelei
35 Min
Rote-Bete-Salat mit Halloumi
15min
Couscous-Bowl mit Spinat und Halloumi
30 Min