![Linsensalat mit Camembert, Roter Bete und Weintrauben Linsensalat mit Camembert, Roter Bete und Weintrauben](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/489EDDD7-B7B6-4FFA-9B3E-AD6EDD8C8F7C/Derivates/9004693a-1fbb-446d-b26b-f0e8520b5052.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Rote Bete, gegart, in Stücken
- 80 g Radieschen
- 100 g Puylinsen, getrocknet, unter kaltem Wasser abgespült und abgetropft
- 770 g Wasser
- 2 TL Salz
- 100 g Trauben, kernlos, hell oder dunkel
- 50 g Feldsalat
- 120 g Camembert, light (13% Fett)
- 20 g Rotweinessig
- 30 g Wild-Preiselbeeren, aus dem Glas
- 10 g Olivenöl
- ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1776 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 12.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Warmer mediterraner Gemüsesalat
30 Min
Reissalat mit Lachs und Pak Choi
45 Min
Bulgursalat mit Granatapfelkernen und Feta
50min
Gnocchi-Fenchel-Gemüse mit Gorgonzolasauce
30 Min
Rote-Bete-Salat mit Halloumi
15 Min
Petersilienwurzel-Tortilla
45 Min
Detox-Salat
10 min
Thai-Gemüse mit Sesam-Hackbällchen
40 Min
Couscous-Bowl mit Spinat und Halloumi
30 Min
Blumenkohl-Kichererbsen-Salat
40 Min
Wassermelonensalat mit Ziegenfrischkäse
10 min
Feta-Spinat mit Spiegelei
35 Min