Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g Perlgraupen, mittel
- 400 g Wasser
- 10 g Rosinen
- ½ TL Curry
- 1 ¼ TL Salz
- 100 g Feigen, frisch, in Scheiben
- 100 g Feta, light, grob zerbröselt
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 10 g Senf
- 10 g Olivenöl
- 25 g Zitronensaft
- ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1702 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 13.7 g
- Natrium
- 1534 mg
Alternatieve recepten
Mediterraner Dinkel-Salat
30 Min
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1 godz.
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40min
Winterpilaw mit Steckrüben und Blumenkohl
1 godz.
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern
45 Min
Couscous mit gebackenem Gemüse und Tahin-Dressing
1 godz.
Gnocchi-Birnen-Salat mit Radicchio und Gorgonzola
45 Min
Blaubeer-Crumble mit Rotwein
50min
Dinkel-Pilz-Speck-Risotto mit pochiertem Ei
1 Std. 20 Min
Salat mit Artischocken und Kapern-Ei-Dressing
35 Min
Mediterraner Graupensalat
50min
Spinatsalat mit Avocado und Ei
30 Min