Graupensalat mit Feigen und Feta
TM6

Graupensalat mit Feigen und Feta

3.6 (92 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 125 g Perlgraupen, mittel
  • 400 g Wasser
  • 10 g Rosinen
  • ½ TL Curry
  • 1 ¼ TL Salz
  • 100 g Feigen, frisch, in Scheiben
  • 100 g Feta, light, grob zerbröselt
  • ½ Bund Petersilie, abgezupft
  • 10 g Senf
  • 10 g Olivenöl
  • 25 g Zitronensaft
  • ½ TL Pfeffer

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1702 kJ / 407 kcal
Eiwitten
17 g
Koolhydraten
64 g
Vetten
13 g
Verzadigd vet
1 g
Vezels
13.7 g
Natrium
1534 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten