Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gemüsepommes
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 300 g Möhren, in Stiften
- 300 g Rote Bete, in Stiften
- 300 g Pastinaken, in Stiften
- 1 ½ EL Öl
- 1 TL Pfeffer
- 2 EL Thymian, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
Rucola-Ziegenkäse-Dip
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Rucola
- 1 TL Zitronensaft
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- 120 g Ziegenfrischkäse
- 30 g Joghurt, 1,5% Fett
Chili-Mango-Aioli
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt
- 80 g Salatcreme, light (z.B. Miracel Whip Balance)
- 70 g Mango, in Stücken
- ½ - 1 TL Curry
- 1 TL Limettensaft
- ¼ TL Salz
- 35 g Frischkäse, light
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1658 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 9.9 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 1788 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Crostini
20min
Burrata-Brot-Salat mit Erdbeer-Salsa
20min
Zucchini-Salat mit Walnüssen und Feta
25min
Erdbeer-Feta-Stullen
10min
Marinierte Süßkartoffelscheiben mit Kräuterjoghurt
30min
Sommer-Pasta-Salat
30min
Gnocchi-Birnen-Salat mit Radicchio und Gorgonzola
45 min
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15min
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45 min
Gemüsesalat mit Cashewsauce
2h 45 min
Kunterbunte Lunch-Gläser
40 Min
Rote-Bete-Rösti mit Forelle und Dip
30min