![Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/117ed4a09d6e1740064560cf10863e3c/Derivates/550dc7d1aece6399fdb370f049a0bc68421b6456.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Couscous
- 1 TL Salz
- 20 g Koriander, abgezupft
- 100 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 650 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 3 TL Curry
- 250 g grüne Bohnen, frisch, in Stücken (2-3 cm)
- 20 g Rapsöl
- 70 g getrocknete Aprikosen, entsteint, in Streifen
- 150 g Galiamelonen-Fruchtfleisch, in Würfeln (1 cm)
- 20 g Olivenöl
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1936 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 177 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1j 10 menit
Lauwarmer Antipasti-Salat
45 min
Bärlauch-Bulgur-Salat mit Cherry-Tomaten und Feta
1h
Power-Quinoa-Salat
45 min
Rosenkohl vom Blech mit Tahin-Quark
40 min
Indischer Gemüsereis
1h
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1h
Blumenkohl-Korma
40 min
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30min
Möhren-Fenchel-Salat
30min
Orientalischer Blumenkohlsalat
1h
Schnelle Fenchelquiche
40 min