Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g Auberginen (3-4 Stück)
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
-
40
g Pecorino,
of Parmesan, in Stücken - 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 60 g Schalotten, halbiert
- 150 g Risoni-Nudeln
- 60 g Weißwein, trocken
- 250 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 50 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 100 g Erbsen, TK, aufgetaut
- ½ TL Pfeffer
- 40 g Paniermehl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1446 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 564 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ofenfisch mit Gemüse
50 Min
Buntes Tomatengratin
1 Std. 30 Min
Erbsennudeln mit Bohnen-Chorizo-Sauce und Skrei
30 Min
Linsen-Moussaka
2 godz. 30 min
Sabich (israelisches Sandwich)
1h 10min
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1 Std.
Zucchini-Kartoffel-Parmigiana
1h 15min
Spargelgratin
1h 15min
Zucchini-Rosenkohl-Pashtida
1 Std.
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1 Std.
Auberginen-Tomaten-Curry
30 Min
Ziegenkäse-Pasta mit Avocado
25min