Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spätzleteig
- 70 g Pilze, getrocknet
- Wasser zum Einweichen und Kochen
- 250 g Maronen, gegart, geschält
- 550 g Mehl
- 1 TL Salz und mehr zum Kochen
- 5 Eier
- 250 g Mineralwasser mit Kohlensäure
Pilzragout und Fertigstellung
- 200 g Champignons, geviertelt
- 25 g Butter
- 80 g Wasser
- 200 g Sahne
- 1 TL Crème fraîche
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Petersilie, getrocknet
- ¼ TL Kümmel, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2791 kJ / 667 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini-Spinatknödel in Pilzsauce
1sa
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1sa
Waldpilzgeschnetzeltes mit Laugenkroketten
30 Min
Knoblauchpolenta und Gemüsepappardelle mit Parmesandip
1sa 30 dk
Bärlauch-Gnocchi mit Spinat und Cherry-Tomaten
1sa 30 dk
Gnocchi mit Pfifferling-Rahm-Sauce
30 Min
Sacchetti mit Serrano-Feigen-Füllung und Weißweinsauce
1h 45min
Culurgiones - Sardische Ravioli
2h
Herzhafte Germknödel
2h
Kräuter-Speck-Knödel in Pilzsauce
1sa
Laugenknödel mit Käsekern
1sa
Polenta-Möhren-Ecken mit Rahm-Kräuterseitlingen
55 Min