Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Weizenmehl Type 1050
- 150 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Ei
- 150 g Butter, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Oregano
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 2 Stängel Thymian, abgezupft
- 35 g Olivenöl
- 10 g Honig
- 3 Prisen Pfeffer
- 450 g Tomaten, bunt gemischt, teils in Scheiben, teils geviertelt oder halbiert
- 100 g Ziegenfrischkäse
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3053 kJ / 729 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 52 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomatenfocaccia mit Oliven
2h
Süßkartoffel-Focaccia mit Rotwein-Balsamico-Schalotten
2 godz. 50 min
Pide mit Gemüsefüllung und Dip
1 godz. 20 min
Tarte provençale
1 Std. 40 Min
Sabich (israelisches Sandwich)
1 Std. 10 Min
Pikante Auberginen-Pizza mit Ziegenkäse
1sa 30 dk
Paprika-Ricotta-Quiche
2h
Quiche mit Ofenpaprika
2h
Ricotta-Tarte mit bunten Tomaten
2h
Französische Zucchini-Tarte
2h
Melanzane alla Parmigiana
1 Std. 10 Min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35 dk