Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 130 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Mehl
- 100 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 20 g Wasser, kalt
- 1 ½ TL Rosmarin
- ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Paniermehl zum Ausstreuen
Belag
- 60 g Oliven, schwarz, entsteint
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 3 Eier
- 200 g Crème fraîche
- 2 Prisen Muskat
- 1 Msp. Cayenne-Pfeffer
Tomaten-Oliven-Sauce
- 40 g Pinienkerne
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 40 g Oliven, schwarz, entsteint
- 1 Bund Basilikum, abgezupft
- 400 g Tomaten, reif, gehäutet, geviertelt (große geachtelt)
- 2 EL Olivenöl
- 2 EL Tomatenmark
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- ½ - 1 TL Harissa
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1769 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 Min
Quiche mit Ofenpaprika
2h
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25min
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1 godz. 15 min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35min
Vier-Käse-Risotto mit karamellisierten Walnuss-Birnen
35min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45min
Elsässer Zwiebeltarte
1h 50min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1h
Paprika-Ricotta-Quiche
2h
Tarte provençale
1 godz. 40 min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min